Lednová soutěž o GlobiFer forte – probíhá vyhodnocení

Děkujeme všem za účast v soutěži – v současné době je soutěž ukončena a probíhá vyhodnocování a kontaktování výherců!

Zapojte se do soutěže o GlobiFer forte

Jak se mohu soutěže zúčastnit?

Je to jednoduché – stačí nám popsat vaší zkušenost, recenzi nebo příběh s GlobiFer forte prostřednictví formuláře na této stránce.

Jak můžu v soutěži vyhrát?

Na konci soutěže vybraná porota vybere tři nejlepší soutěžní příspěvky.

O co se hraje?

  1. místo – 3x doplněk stravy GlobiFer forte
  2. místo – 2x doplněk stravy GlobiFer forte
  3. místo – 1x doplněk stravy GlobiFer forte.

Kde můžu sledovat průběh soutěže?

Průběh soutěže budeme pravidelně aktualizovat na naší Facebookové stránce.

Více informací v pravidlech a podmínkách soutěže

Pravidla a podmínky soutěže

V případě dotazů nás můžete kontaktovat na soutez@richtergedeon.cz

Soutěžní příspěvky

Zkušenost s GlobiFer forte  mám jen tu nejlepší. Anemii mi zjistili na pohotovosti v nemocnici v průběhu těhotenství, tudíž bylo nutné doplnit železo. Můj obvodní gynekolog mi poté dal jednu radu nad zlato.  Doporučil mi GlobiFer forte kvůli nejvyšší možné snášenlivosti lidského organismu na látky obsazené v tomto přípravku. Opravdu při užívání tohoto přípravku nemám žádné vedlejší účinky jako je nevolnost nebo problém s vyprazdňováním. Má velice šetrné složení. Mohu ho jen doporučit. Užívám ho i nyní – po porodu. Jsem s ním moc spokojená


Užívala jsem jej zatím jedno balení. Mám nedostatek železa a hraniční anemii a byl doporučen paní lékárnici kvůli me nesnášenlivosti železa v umělé formě. Tady ten přípravek  jsem dobře snášela s jeho trávením nebyl problém. Děkuji za to že je.


Moje první zkušenost byla,když jsem tento produkt začala brát během těhotenství pri moji dcerce Rozálce,pred tím mi paní doktorka řekla,že mám velice málo železa v těle. Brouzdala jsem po internetu a našla tento výrobek,po měsíci a půl byla změna po vyšetření o 360°. Byla jsem šťastná a spokojená a tak na produkt nedám dopustit a všude jen schvaluji 🙂 a nyní bych ráda zase vyzkoušela a určitě objednám 😊


V létě jsem už byla v pokročilém stádiu těhotenství a už na mě byla znát únava. Krevní test mi nedopadl dobře a výsledek krevního obrazu mluvil za vše. Diagnóza byla jasná a to, že mám anémii z nedostatku železa. Paní doktorka mi předepsala Sorbifer tablety, ale z těch jsem měla obstipaci a tak mi napsala Maltofer cucací tablety, jenže ty mi vůbec neochutnaly, ačkoliv měli kakaovou příchuť. Jelikož jsem zdravotnice, tak jsem pátrala po něčem, co bych mohla užívat a nedělalo by mi to takové problémy. Objevila jsem tedy Globifer a musím říct, že žádnou zácpu jsem neměla a cítila se už lépe. Porod proběhl v pořádku a miminko mám taky zdravé.


Už nejsem tolik unavená a cítím se lépe


Nemam zkušenost ,kdybych měla znát každý produkt,není oč soutěžit a co poznávat 😉Protože jsem souteziva a zvidava,dejte prostor i tem,bez zkušenosti a rozhodne rada vyzkousim vás produkt a budu dal posílat do světa svou zkušenost ☺️Dekuji a krásný den vsem❤️


Díky GlobiFeru f. jsem získala více energie, i když jsem ho začala užívat především kvůli doplnění železa. Od té doby doporučuji všem i proto, že je bez potíží vstřebatelné.


Brala jsem ke konci těhotenství, a měsíc po porodu pravidelně.Nyni ještě dobíram balení.Jsem velmi spokojená.


Už od 18let jezdím darovat plazmu a krev ( 158× ☝️😃 )
Tudíž vím, jak je složka ŽELEZO pro můj organismus důležitá ‼️‼️
Přípravek GlobiFer forte zcela tento požadavek splňuje ‼️
Díky němu jsem nikdy z dárcovství vyřazena nebyla. Dokud mi zdravíčko ještě slouží a věkově jsem způsobilá, chci v této pomocí druhým ❤️ pokračovat… 👌👌👌proto doporučuji GlobiFer forte užívat všem, komu na svém zdraví záleží 😊


Zkušenost mám kladnou. Jelikož ho beru kůli těhotenství hodně mi to pomohlo. GlobiFer mohu jen vřele doporučit  všem.


GlobilFer mi doporučila lékárnice proti únavě,když jsem přestala pít kávu. Mohu říct,že  mi to zabralo a jsem s ním velice spokojená. Cítím se vitalnejši a i zdravější pleť mám. Takže spokojená.


Když jsem po preventivní prohlídce u lékaře zjistila , že mám málo železa , zakoupila jsem si přípravek GlobiFer forte. Užívala jsem 2x denně a byla jsem nadmíru spokojená. Často me pobolívalo břicho a bývala jsem strašně unavená a bledá. Po týdením užívání mě bolesti břicha odezněly a já jsem se cíila čím dál tím líp . Únava mizela jak mávnutí proutkem  Beru už další balení a cítím se svěže !! Vrátila se mi do tváří zdravá barva a je mě bezva.


Zkušenost mám kladnou. Jelikož ho beru kůli těhotenství hodně mi to pomohlo. GlobiFer mohu jen vřele doporučit  všem.


Globifer mi doporučila užívat lékařka z porodnice ke konci těhotenství pro doplnění železa, v jeho užívání pokračuji i po porodu. Cítím se díky němu více nabitá energií. Nezaznamenala jsem žádné negativní efekty.


S tímto přípravkem mám  osobně velmi dobré zkušenosti.V těhotenství jsem měla velké problémy s žaludkem a s nedostatkem železa.Díky GlobiFer mně netrápily žádne nevolnosti a zácpa.Můj citlivý žaludek ho snášel moc dobře!!!


GlobiFer forte je úžasný nejen v tom, že mi dodá železo, ale především také proto, že nezpůsobuje žádné nevolnosti ani zácpu. To je totiž k nezaplacení! 🙂


Globifer forte jsem užívala během těhotenství ve zvýšené dávce, byla jsem sledována a výsledky byly uspokojivé. Já jsem byla ráda, že jsem nemusela užívat železo na předpis, po kterém jsou zažívací potíže. Sama trpím na reflux, tak jsem byla spokojená, že žaludek nemusím ještě více zatěžovat. Paní doktorka si poznamenala jméno přípravku, zřejmě ho ani neznala. Třeba bude šířit tuto alternativu v lehčích případech nedostatku železa. Za mě velká spokojenost a efektivní doplnění železa bez nežádoucích účinků.


Díky GlobiFer forte se dostala do normálu hladina železa, které jsem bohužel postrádala nyní v době těhotenství. Diky tomuto doplňku stravy jsem také pocítila velké snížení míry únavy a najednou si připadám plná energie, kterou budu tolik potřebovat.


GlobiFer forte mi v době po porodu poskytl optimální příjem železa a celkově mi pomohl v rekonvalescenci. Necítila jsem se unavena ani po kratším spánku a přerušovaném spaní z důvodu kojení. 🙂 Doporučila bych ho všem svým kamarádkám anebo přátelům s nedostatkem železa a zkrátka kterým b GlobiFer forte prospěl.


Globifer ne zachránil před a po porodu. Díky špatným krevním výsledkům mi byl mým lékařem doporučen právě Globifer. Klasické železo mi nesedělo, trápilo mě zažívání, to s Globiferem neznám. Žádné zácpy a bolení žaludku. Vždycky jenom Globifer.


S GlobiFer forte jsem maximalne spokojena, plně mi doplnil zelezo v krvi, po dvou tezkych porodech mi behem nekolika  dnu zlepsil muj zdravotni stav, unava se brzo zlepsila, celkove mam vice energie zlepsila se mi pelt i vlasy a mam mnohem vice energie a chuti do zivota, vsem jej doporucuju


Zkušenost bohužel zatím žádnou nemám, ale jsem ráda, že jsem na tento produkt narazila. Stále mi v krvi vychází nízký hemoglobin a tak bych to mohla vyzkoušet.


GlobiFer® forte mi doslova zachránil život a jen díky němu jsem si mohla užít „rodičovskou dovolenou“. Po náročném porodu jsem byla velice vyčerpaná a můj syn trpěl střevními potížemi, takže jsem se téměř nevyspala – spala jsem asi 4 hodiny v noci a v průběhu dne tak hodinu a půl. Byla jsem unavená a stále jsem krvácela (po porodu je to normální), ale docházelo k stále větší ztrátě železa a minerálních látek. Byla jsem naprosto mimo a byl to pro mě očistec. Pak jsem dostala jako dárek váš produkt. Doslova mě osvěžil a vnesl mi novou chuť do života. Ožila jsem a najednou jsem měla spoustu energie – změna trvala asi 14 dnů od prvního užití produktu. Moc vám děkuji – další doba strávená se synem už byla v rámci laskavé péče, života plného energie a úžasného přílivu chuti do života. Nevadilo mi, že jsem méně spala a nakonec i můj syn cítil mé „vyrovnání“ a naladil se na mou dobrou náladu a stalo se z něho spokojené miminko. Jeho problémy se střevy se během asi 4 měsíců srovnaly a my jsme se vyspali průměrně alespoň 7 hodin (s malými přestávkami na kojení). Už to nebyly šílené 4 hodiny, a pak psychické i fyzické vyčerpání. GlobiFer forte se stal mým přítelem a to doslova. Sehnala jsem si ještě jedno balení a od té doby na tento produkt nedám dopustit!


Opravdu moc dobrý a účinný „pomocník“, který mě rychleji postavil na nohy po náročném porodu, kdy jsem ztratila poměrně dost krve. Byla jsem slabá, malátná a stále omdlévala. Zároveň jsem se bála užívat klasické železo kvůli zácpě (s ohledem na šití po porodu). GlobiFer je super.


Dobrý den, moc děkuji, že existuje preparát GlobiFer forte. S anémií bojuji hodně dlouho. Já tvrdím, že se nedá zcela vyléčit, ale dá se jí předcházet, a to i správným hospodařením s naší energií, kterou vynakládáme v běžném životě … Že jsem „anemik“, jsem vlastně zjistila náhodou (kdy jsem nepociťovala ještě život ohrožující příznaky této choroby), když jsem byla u svého lékaře na odběru před plánovanou operací. Tehdy bylo za pět minut dvanáct, a tak vše bylo načasováno, abych se o svém problému dozvěděla a začala ho řešit, ačkoliv jsem běžné únavě a bušení srdce nevěnovala zvýšenou pozornost. U praktika jsem „vyfasovala“, jak já říkám, lékařské železo Tardyferon, ale bohužel tento preparát mi vůbec nesedl, protože mám velmi citlivý trávicí trakt, takže se u mě spustily problémy se žaludkem a i játry a bohužel se mi ani nezvedla hladinu hemoglobinu v krvi, tak jsem se rozhodla, že svůj zdravotní problém začnu řešit po své linii – šetrnějším způsobem. Začala jsou zkoušet různé preparáty s obsahem železa z lékárny, ty mému organismu vyhovovaly více, ale stále jsem neměla hladinu hemoglobinu takovou, jakou bych měla mít a necítila jsem se dvakrát fit. Investovala jsem do železitých preparátů velké množství financí a moc jsem nedávala naději tomu, že bych na trhu objevila preparát, se kterým by souhlasil můj organismus a já byla v pohodě. Pak jsem ale natrefila na GlobiFer forte. Zpočátku jsem byla skeptická, protože mě odradila cena v poměru k množství tablet v balení, ale rozhodla jsem se, že jej zkusím, když je i jeho užívání pohodlné a postačí užít tabletu denně. Po dvou měsících užívání tohoto preparátu, v kombinaci s B-komplexem od jiného výrobce, se ze mě stal jiný člověk, hlavně jsem neměla rozbouřený žaludek a byla jsem více v pohodě, a dokonce mi zhoustly i vlasy, které byly lomivé. Dnes jsem na tom tak, že užívám jednu tabletu Globiferu obden na udržení hladiny, takto mi to vyhovuje, a co mě potěšilo je, že je vhodný i pro kojící ženy a maminky, protože jsem bezdětná a jistě bych jednou řešila nízkou hladinu hemoglobinu v krvi i v těhotenství. Moc děkuji a posílám Vám srdečný pozdrav, a také jen samé pozitivní ohlasy od spokojených uživatelů.


Ve 3 měsíci těhotenství mi zjistili nedostatek červených krvinek, beru ho teď už pravidelně.