Vyhodnocení lednové soutěže o krabičky GlobiFer forte

Lednová soutěž o krabičky GlobiFer forte je za námi a my konečně můžeme uveřejnit vítězné příspěvky!

O co se soutěžilo?

  1. místo – 3x doplněk stravy GlobiFer forte
  2. místo – 2x doplněk stravy GlobiFer forte
  3. místo – 1x doplněk stravy GlobiFer forte.
  4. místo – 1x doplněk stravy GlobiFer forte za průzkum konkurence
  5. místo – 1x doplněk stravy GlobiFer forte za snahu

Nakonec tým GlobiFer forte musel vybrat ještě dvě další místa, protože příspěvky účastníku byly zkrátka fantastické a moc nás potěšily!

Soutěž GlobiFer forte

A jak to tedy dopadlo?

1. místo získává paní Tereza

Dobrý den, moc děkuji, že existuje preparát GlobiFer forte. S anémií bojuji hodně dlouho. Já tvrdím, že se nedá zcela vyléčit, ale dá se jí předcházet, a to i správným hospodařením s naší energií, kterou vynakládáme v běžném životě … Že jsem „anemik“, jsem vlastně zjistila náhodou (kdy jsem nepociťovala ještě život ohrožující příznaky této choroby), když jsem byla u svého lékaře na odběru před plánovanou operací. Tehdy bylo za pět minut dvanáct, a tak vše bylo načasováno, abych se o svém problému dozvěděla a začala ho řešit, ačkoliv jsem běžné únavě a bušení srdce nevěnovala zvýšenou pozornost. U praktika jsem „vyfasovala“, jak já říkám, lékařské železo Tardyferon, ale bohužel tento preparát mi vůbec nesedl, protože mám velmi citlivý trávicí trakt, takže se u mě spustily problémy se žaludkem a i játry a bohužel se mi ani nezvedla hladinu hemoglobinu v krvi, tak jsem se rozhodla, že svůj zdravotní problém začnu řešit po své linii – šetrnějším způsobem. Začala jsou zkoušet různé preparáty s obsahem železa z lékárny, ty mému organismu vyhovovaly více, ale stále jsem neměla hladinu hemoglobinu takovou, jakou bych měla mít a necítila jsem se dvakrát fit. Investovala jsem do železitých preparátů velké množství financí a moc jsem nedávala naději tomu, že bych na trhu objevila preparát, se kterým by souhlasil můj organismus a já byla v pohodě. Pak jsem ale natrefila na GlobiFer forte. Zpočátku jsem byla skeptická, protože mě odradila cena v poměru k množství tablet v balení, ale rozhodla jsem se, že jej zkusím, když je i jeho užívání pohodlné a postačí užít tabletu denně. Po dvou měsících užívání tohoto preparátu, v kombinaci s B-komplexem od jiného výrobce, se ze mě stal jiný člověk, hlavně jsem neměla rozbouřený žaludek a byla jsem více v pohodě, a dokonce mi zhoustly i vlasy, které byly lomivé. Dnes jsem na tom tak, že užívám jednu tabletu Globiferu obden na udržení hladiny, takto mi to vyhovuje, a co mě potěšilo je, že je vhodný i pro kojící ženy a maminky, protože jsem bezdětná a jistě bych jednou řešila nízkou hladinu hemoglobinu v krvi i v těhotenství. Moc děkuji a posílám Vám srdečný pozdrav, a také jen samé pozitivní ohlasy od spokojených uživatelů.

2. místo získává paní Klára

GlobiFer® forte mi doslova zachránil život a jen díky němu jsem si mohla užít „rodičovskou dovolenou“. Po náročném porodu jsem byla velice vyčerpaná a můj syn trpěl střevními potížemi, takže jsem se téměř nevyspala – spala jsem asi 4 hodiny v noci a v průběhu dne tak hodinu a půl. Byla jsem unavená a stále jsem krvácela (po porodu je to normální), ale docházelo k stále větší ztrátě železa a minerálních látek. Byla jsem naprosto mimo a byl to pro mě očistec. Pak jsem dostala jako dárek váš produkt. Doslova mě osvěžil a vnesl mi novou chuť do života. Ožila jsem a najednou jsem měla spoustu energie – změna trvala asi 14 dnů od prvního užití produktu. Moc vám děkuji – další doba strávená se synem už byla v rámci laskavé péče, života plného energie a úžasného přílivu chuti do života. Nevadilo mi, že jsem méně spala a nakonec i můj syn cítil mé „vyrovnání“ a naladil se na mou dobrou náladu a stalo se z něho spokojené miminko. Jeho problémy se střevy se během asi 4 měsíců srovnaly a my jsme se vyspali průměrně alespoň 7 hodin (s malými přestávkami na kojení). Už to nebyly šílené 4 hodiny, a pak psychické i fyzické vyčerpání. GlobiFer forte se stal mým přítelem a to doslova. Sehnala jsem si ještě jedno balení a od té doby na tento produkt nedám dopustit!

3. místo získává paní Ivana

Už od 18let jezdím darovat plazmu a krev ( 158× ☝️😃 )
Tudíž vím, jak je složka ŽELEZO pro můj organismus důležitá ‼️‼️
Přípravek GlobiFer forte zcela tento požadavek splňuje ‼️
Díky němu jsem nikdy z dárcovství vyřazena nebyla. Dokud mi zdravíčko ještě slouží a věkově jsem způsobilá, chci v této pomocí druhým ❤️ pokračovat… 👌👌👌proto doporučuji GlobiFer forte užívat všem, komu na svém zdraví záleží 😊

4. místo za průzkum konkurence získává paní Nikola

V létě jsem už byla v pokročilém stádiu těhotenství a už na mě byla znát únava. Krevní test mi nedopadl dobře a výsledek krevního obrazu mluvil za vše. Diagnóza byla jasná a to, že mám anémii z nedostatku železa. Paní doktorka mi předepsala Sorbifer tablety, ale z těch jsem měla obstipaci a tak mi napsala Maltofer cucací tablety, jenže ty mi vůbec neochutnaly, ačkoliv měli kakaovou příchuť. Jelikož jsem zdravotnice, tak jsem pátrala po něčem, co bych mohla užívat a nedělalo by mi to takové problémy. Objevila jsem tedy Globifer a musím říct, že žádnou zácpu jsem neměla a cítila se už lépe. Porod proběhl v pořádku a miminko mám taky zdravé.

5. místo za snahu získává paní Nicol

Nemam zkušenost ,kdybych měla znát každý produkt,není oč soutěžit a co poznávat Protože jsem souteziva a zvidava,dejte prostor i tem,bez zkušenosti a rozhodne rada vyzkousim vás produkt a budu dal posílat do světa svou zkušenost Dekuji a krásný den vsem.

Všem účastníkům děkujeme! Vaše příspěvky nás nesmírně motivují a budeme se těšit na další soutěž, která se objeví v březnu!

Váš GlobiFer forte tým!