Jak správně posílit imunitu?

V této době plné virů a stresu je o to důležitější mít dostatečně silnou imunitu, než kdykoli jindy, protože opravdu jen na ní záleží, jestli při setkání s viry onemocníme, nebo ne.

Víte, že je železo pro tělo nepostradatelné?

Obecně je základem zdravého organismu vyvážená a pestrá strava, ale víte, že je i velmi důležité mít dostatečné zásoby železa?

Důležitý vztah: železo a imunita!

Železo jako základní stopový prvek náš organismus potřebuje pro správnou funkci buněk v těle. Potřebujeme jej především pro transport kyslíku po těle, přispívá k normální psychické činnosti a snižuje míru únavy a vyčerpání. Podporuje také krvetvorbu a naprosto zásadně ovlivňuje a posiluje imunitu organismu.

Komfortní GlobiFer forte

Doplněk stravy GlobiFer forte je naprosto komfortní v užívání, lze užívat 1-2 tablety kdykoli během dne s jakýmikoli léky, potravou a tekutinami, což u ostatních preparátů s obsahem minerálního železa není možné.

GlobiFer forte – to správné železo!

Na trhu jsou dostupné různé preparáty se železem, které by se jednoduše daly rozdělit podle typu obsaženého železa. Jednosložkové, které obsahují pouze minerální železo a dvousložkové s obsahem části minerální a části organické – v podobě izolovaného přírodního hemoglobinu. Pokud vám jde o rychlost a efektivitu vstřebávání a bezpečnost preparátu, tak organické železo obsažené ve dvousložkovém preparátu GlobiFer forte se snadno a rychle vstřebává do krve až z 50% přes vlastní specifický přenašeč ve střevní buňce, na rozdíl od všech ostatních minerálních želez, které se vstřebávají z cca 1-5% a o přenos střevní buňkou soupeří i s dalšími dvoumocnými kovy.

Oficiální balení doplňku stravy - GlobiFer forte