Proběhla tisková konference

Dne 18.09.2018 v prostorách The Grand Mark Prague byla uskutečněna tisková konference unikátního preparátu společnosti Gedeon Richter GlobiFeru forte.

Kromě řady novinářů se konference účastnil také MUDr. Tomáš Kótka (Gedeon Richter), farmakolog MUDr. Jiří Slíva, Ph.D., gynekolog a porodník MUDr.Michal Mihula.
Ambasadorkou akce se stala paní Lucie Křížková, která má s GlobiFerem forte vlastní, pozitivní zkušenosti.

Ženy, mám to odzkoušené, první pilule s železem, po kterých mi není špatně a nejsem zabetonovaná! Škoda, že nebyly k dispozici, když jsem byla těhotná… Ale železo mi chybí dost i v období kojení (ano, stále kojim), takže po GlobiFeru forte jsem sáhla s nadšením a po skoro dvou měsících užívání potvrzuji, že nemá žádné vedlejší účinky. A co jsem koukala do diskuzí, četla jsem jen samé dobré ohlasy, takže určitě nejsem výjimkou. Železa mám málo snad od té doby, co jsem začala menstruovat. Snažím se jíst potraviny bohaté na tento prvek, ale v náročných obdobích to prostě nestačí. Byla jsem teď hodně unavená, bledá, pohublá, od dětí jsem chytla každou rýmu a kašel… Krevní testy naštěstí odhalily právě jen nedostatek železa, tak to řeším a po intenzivní kůře je mi fakt lépe. Tak snad tahle informace pomůže i vám! (zdroj: Instagram)

Tisková zpráva ke stažení zde


Lucie Křížová - účast na GlobiFer forte